Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC
Sinoway vergt altijd productkwaliteit als basis van ondernemingsoverleving. Elk van ons materiaal zal strenge inspectie ondergaan alvorens het aan client'hands levert. Daarom 10 jaar geleden, gingen wij het de kwaliteitscertificeringsysteem over van ISO 9001 en formuleerden overeenkomstig kwaliteitsverordeningen en beleid.
 
Het Beheersysteem van de fabriekskwaliteit
1. Alle die grondstoffen voor productie, gekochte delen en gedelocaliseerde delen worden vereist worden geïnspecteerd en volgens relevante normen en de bepalingen van het technische contract van de documentenorde geïnspecteerd. Slechts na het overgaan van de inspectie en het stempelen op goedkeuring kan de misstap de pakhuis en terugbetaling procedures worden voltooid. Als er geen norm en geen duidelijke het leiden technische documenten zijn, moet de kwaliteitscontrole worden uitgevoerd alvorens de goedkeuring en de goedkeuring kunnen worden uitgevoerd.
2. De regelmatige of onregelmatige willekeurige inspectie van de opslag van grondstoffen, strikte preventie van zich het mengen, en overeenkomstig materiële normen doet een goed werk van het vertrekken van het pakhuis.
3. Voor grondstoffen die niet met de vereisten om te delocaliseren en in overeenstemming zijn te delocaliseren, moeten de substitutieformaliteiten overeenkomstig het relevante systeem worden behandeld. Slechts met de toestemming van de relevante technische afdelingen kunnen zij worden gesubstitueerd. De productieinspectie zou goed moeten worden gedaan en de kwaliteitscontrole zou moeten worden verzekerd.
4. Voor het kwaliteitscontrolepunt of de verwerkingsprocedure van de hangende beheersgrafiek, zal de bemonsteringsinspectie volgens de voorgeschreven tijd worden uitgevoerd, en de inspectieresultaten zullen de beheersgrafiek worden ingevuld, en de abnormale situatie zal worden gevonden en de informatie zal op tijd worden verzonden.
5. Waar de gekwalificeerde delen zijn geïnspecteerd, zouden zij moeten bij de aangewezen positie van de delen worden gemerkt en naar het volgende proces worden overgebracht. Slechts kunnen de gekwalificeerde producten worden toegestaan om in productie door te geven.
6. De producten met gebreken (de herstelde producten, afvalprodukten, recycleerden producten, producten met gebreken) die op elk ogenblik in het productieproces zouden moeten op tijd worden ontdekt en worden geleid en verschijnen worden geïsoleerd.
Na het herstellen en het controleren, zal de volgende werkprocedure worden verwerkt.
De afvalprodukten zouden worden gemerkt en (geschreven) moeten naar het originele proces zijn teruggekeerd blijven verwerkend of naar het afvalgebied worden overgebracht.
9 producten met gebreken, de tellende niet outputwaarde, gepland, met gebrekkige die etiketten afzonderlijk worden opgeslagen, in het productieproces, slechts geen gekwalificeerde en goedgekeurde gerecycleerde goederen worden toegestaan om door te geven.
10 die voor de onderhoudskwaliteit van materiaal in productie wordt gebruikt, zal de kwaliteit van gedelocaliseerde vervaardigde vervangstukken volgens relevante normen worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het materiaal in goede staat is.
11. Vat en meld statistieken volgens de bepaalde tijd samen, en kondig nauwkeurig, geschikt en foutloos de voltooiing van de kwaliteitsindicatoren van aan alle workshops in de fabriek, om te zijn.
 
Certificaten
 • China Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. certificaten

  Standaard:ISO9001:2008

  Aantal:CN10/20033

  Uitgiftedatum:2010-01-14

  Vervaldatum:2021-01-13

  Scope / Range:Quality Control

  Uitgegeven door:SGS

 • China Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. certificaten

  Standaard:Engine Emission

  Aantal:E9-49RC-0.5.1078

  Uitgiftedatum:2019-09-30

  Scope / Range:Truck engine emission

  Uitgegeven door:IDIADA

Contactgegevens
Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lee

Tel.: 86-21-68598616

Fax: 86-21-50191951

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)