Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd.

China Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. certificaten
China Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd. Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd.
Wiellader Graafwerktuig Bulldozer Mijnbouwvrachtwagen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : SINOWAY
Aantal werknemers : 500~600
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 90% - 100%

Opgericht in 2002, is Industrieel (Shanghai) Co. van Sinoway, Ltd een hoogste de oplossingsleverancier van het pakketmateriaal in China vooral voor voertuigen, bouwmachines en mijnbouwmateriaal. Als professionele verwerving en leveringsketen provider, zijn wij altijd geëngageerd om onze respectabele klantenhoogte aan te bieden - kwaliteitsproducten met betrouwbare prestaties, concurrerende prijs en de oprechte diensten die elk techniekproject verzekeren dat regelmatig moet worden geleid en op programma. Met de ervaring van 20 jaar op het gebied van techniek de industrie en het begeleiden om ISO-9001:2008norm strikt te vervullen, is Sinoway klaar om producten en de diensten aan onze cliënten van professionalisme, betrouwbaarheid en verplichting te voorzien. Als professionele verwerving en leveringsketen provider voor bouwmachines, voertuigen en mijnbouwmateriaal, hadden wij constant goede zakelijke relatie met vele wereldberoemde algemene aannemers zoals Vinci-Bouw, de Constructiewerkzaamhedenbedrijf van de Staat van China, Enka-Groep en, evenals vele lokale burgerlijke bouwkunde & de bouwbedrijven over de hele wereld gevestigd en gehouden. De grotere projecten waarin wij aangezien de leverancier van het pakketmateriaal het luchthaven eerder project in Algerije omvat deelnamen, het elektrische centraleproject in Indonesië, het het uitbaggeren project in Nigeria, het nationale No.1-wegproject in de Kongo, het grootste project van de stortplaatsinstallatie in Koeweit, het landelijke en gemeentelijke wegenplan in Libië en, nog bereiken wij om onze materiaal en dienst aan more and more projecten momenteel aan te bieden.

 

Betrouwbare producten voorzien van snellere levertijd, snelle reactie voor vervangstukken en de naverkoopdiensten maken, om het gebied van onze gebruikers regelmatig voor lokaal opleiding en onderhoud te bezoeken, die vaak door onze klanten en zijn geprijst, hebben grote reputatie voor Sinoway als betrouwbare partner genomen.

Sinoway gelooft in het zetten van onze eigen voordelen samen met het voordeel halen van onze klanten uit dezelfde boot. De open mededeling, efficiënt planning en gedetailleerde voorbereiding verbindt ertoe zich altijd om onze beloften voor onze klanten uit te voeren en te leveren.

Wij zijn trots van onze Professionalisme, Betrouwbaarheid en Verplichting. Wij zijn er stellig van overtuigd deze 3 elementen de even belangrijke sleutels zijn om het succes van uw globale het kopen programma's voor om het even welke projecten te verzekeren.

Van u succes, de verplichting van Sinoway!

 

Contactgegevens
Sinoway Industrial (Shanghai) Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lee

Tel.: 86-21-68598616

Fax: 86-21-50191951

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)